Εταιρικό Προφίλ
VIDO είναι ένα διεθνές εμπορικό σήμα που εστιάζει στην κατασκευή όλων των ειδών επαγγελματικών εργαλείων και μικρές μηχανές, συμπεριλαμβανομένων των εργαλείων δύναμης, ασύρματων εργαλείων, εργαλείων κήπων, γεννητριών, αντλιών, μηχανών συγκόλλησης και εξαρτημάτων. VIDO θέτει - επάνω ένα νέο υποκατάστημα στην κεντρική Ασία το 2019, καθιερώνει μια μακροπρόθεσμη σχέση εγγυοδοσίας με την κατώτερη ομάδα ποδοσφαίρου της Στουτγάρδης, και γίνεται ο κύριος προμηθευτής εργαλείων του κινεζικού κατασκευαστικ...

VIDO είναι ένα διεθνές εμπορικό σήμα που εστιάζει στην κατασκευή όλων των ειδών επαγγελματικών εργαλείων και μικρές μηχανές, συμπεριλαμβανομένων των εργαλείων δύναμης, ασύρματων εργαλείων, εργαλείων κήπων, γεννητριών, αντλιών, μηχανών συγκόλλησης και εξαρτημάτων. VIDO θέτει - επάνω ένα νέο υποκατάστημα στην κεντρική Ασία το 2019, καθιερώνει μια μακροπρόθεσμη σχέση εγγυοδοσίας με την κατώτερη ομάδα ποδοσφαίρου της Στουτγάρδης, και γίνεται ο κύριος προμηθευτής εργαλείων του κινεζικού κατασκευαστικού εταιρεία στη στρατηγική της πρωτοβουλίας ζωνών και δρόμων στο ίδιο χρόνο,

 

Ο στόχος VIDO έχει παραδώσει τα αξιόπιστα προϊόντα από την πρώτη ημέρα του ιδρύματός του το 2011. Μέσω της έρευνας και της ανάπτυξης 10 ετών, τα προϊόντα VIDO έχουν περπατήσει σε περισσότερες από 150 χώρες και περιοχές. Με την άριστες ποιότητα και την υπηρεσία, VIDO έχει κερδίσει την καλή φήμη ανταγωνιστικότητας και εμπορικών σημάτων στην παγκόσμια αγορά.

 

Κάθε προϊόν VIDO εξετάζεται για τη λειτουργία και την απόδοσή του την επαγγελματική ομάδα μας που οδηγείται από από τους καλά-έμπειρους μηχανικούς η δοκιμή διάρκειας, η υψηλή δοκιμή, και η μηχανή που τρέχει χωρίς φορτίο συμπεριλαμβάνονται. Το προϊόν δεν θα παραδοθεί εκτός αν περνά όλες τις δοκιμές, ποια μέσα, κάθε προϊόν VIDO στο χέρι του πελάτη είναι αξιόπιστα και ανθεκτικά.

 

Η ασφάλεια και η γρήγορη παράδοση των προϊόντων στους πελάτες εξασφαλίζονται με τη διαχείριση αποθηκών εμπορευμάτων καλά-τρεξίματος VIDO και την υψηλής απόδοσης καταδίωξη διοικητικών μεριμνών. VIDO ακολουθεί συνεχώς τη ικανοποίηση πελατών και παρέχει πάντα την εγγύηση και την υπηρεσία μεταπωλήσεων σε όλους τους πελάτες, συμπεριλαμβανομένων των ανταλλακτικών, της συντήρησης και της τεχνικής υποστήριξης.

 

VIDO σέβεται και καταλαβαίνει κάθε χρήστη εργαλείων. VIDO αφιερώνει να ικανοποιήσει κάθε καταναλωτή. VIDO θα είναι πάντα εκεί.

Μάθετε περισσότερων

Μάρκα VIDO

«Ο πλούτος του έθνους «λέει, η εργασία δημιουργεί την αξία. Οι «θεϊκές δημιουργίες» λένε ότι εάν θέλετε να κάνετε κάτι καλό, πρέπει πρώτα να ακονίσετε τα εργαλεία της. Το κάνουμε μαζί, και μπορούμε πάντα να κάνουμε το καλύτερο.Το εργαλείο είναι ο συνεργάτης κάθε εργαζομένου. Τα επαγγελματικά εργαλεία μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο και να δημιουργήσουν το καλύτερο μέλλον, καθώς επίσης και όλους τους εργαζομένους. Επαγγελματικά εργαλεία, προσιτή τιμή.Στον τομέα των εργαλείων δύναμης, οι πρωτοπόροι ...
Δείτε περισσότερων

Πιστοποίηση

Τα προϊόντα VIDO συμμορφώνονται με τον κανονισμό διαφόρων χωρών και περιοχών σχετικά με την ασφάλεια, την ποιότητα, τις φιλικές προς το περιβάλλον πολιτικές κ.λπ.
Δείτε περισσότερων

εταιρικά νέα

Δείτε περισσότερων